• A Gearbox előadást tart a PAX East rendezvényen
  • Meglepetéseket és leleplezéseket ígérnek
  • Jó eséllyel a Borderlands 3 áll a háttérben

A legutóbbi híresztelések szerint már 2019-ben megjelenhet a régóta várt Borderlands 3, és ha a pletyka igaz, akkor lassan ideje lenne a játék hivatalos bejelentésnek, mert bár a Gearbox Software eddig is viszonylag nyíltan beszélt a folytatásról, a tényleges leleplezés eddig még nem történt meg.

Most végre pont kerülhet a hosszas titkolózás végére: a fejlesztőcsapat meglepetéseket ígér a hónap végén esedékes PAX East rendezvényre.

vegre-valahara-bemutatkozhat-a-borderlands-3.jpg

"Itt a lehetőség, hogy bepillantsatok Gearbox Software és a Gearbox Publishing kulisszái mögé, illetve hallhatjátok majd a legfrissebb híreket a Borderlands, a Battleborn és a Brothers in Arms készítőitől. Teljesen új leleplezésekkel, exkluzív hírekkel és meglepetésekkel készülünk, úgyhogy ne hagyjátok ki" - áll az ominózus meghívóban.

Konkrétumokról tehát továbbra sem esett szó, de meglehetősen Borderlands 3-szagú a dolog - már csak azért is, mert a cég 90 százaléka elvileg ezen dolgozik. Az előadásra március 28-án kerül majd sor, így a hónap végén remélhetőleg már kész tényként kezelhetjük a folytatást, amiről két éve már láthattunk egy techdemót.