Biztosra vehető, hogy nem egy áprilisi tréfával állunk szemben, ha a Far Cry 3: Blood Dragonról beszélünk, hiszen annyit nem ér az egész, hogy a kiadó végigjárja egy kamujáték korhatár-besorolását két egymástól egészen távol eső országban, s még az achievementeket is kiszivárogtassa egy poén kedvéért. A kérdés tehát inkább az, hogy pontosan mi is a Far Cry 3: Blood Dragon? 

Erre a kérdésre a válasz nagy valószínűséggel az, hogy egy testesebb, nagyon őrült oldalhajtása a Far Cry 3-nak, melyben egy bizonyos Rex Power Colt őrmestert alakítva igyekszünk békét hozni a nukleáris háború által megtépázott világba, ám ehhez utána kell járnunk egy sziget rejtélyes eseményeinek.

A fellőtt hivatalos oldal a 90-es évek gyönyörűséges stílusában tárja elénk a játékot, amit egy tipikus korabeli akciófilmnek kívánnak beállítani, olyannak, amit Arnold Schwarzenegger vállalt volna el. Van itt technózene, lézerek, zavaros történet, óriási háború és tömény tesztoszteront árasztó név, egyszóval minden, amitől boldogak lehetünk, ha egy kis múltidézésre vágyunk.

A Ubisoft természetesen továbbra sem kommentálta az eseményeket, de végre nem szivárgásokról számolhatunk be, hanem konkrét, a cégtől érkezett anyagokról -- most már tényleg jönnie kell annak a formális, lényegi információkat is eláruló bejelentésnek, hogy megtudjuk, miről is van szó.

Az oldalon, ha bírjátok a Konami-kódot (fel-fel-le-le-bal-jobb-bal-jobb-B-A), a kurzor egy célkeresztté változik, s szitává lőhettek mindent. Csak ez a rejtélyes .gif marad a pusztítás után, amiről persze szintén nem tudunk semmit.