A bolondok napján megismerkedhettünk a Jarate nevű termékkel, ami — kár szépíteni — egy befőttesüveg tele vizelettel. Az akkor még tréfának szánt cuccot természetesen senki sem vette komolyan, de ez mostanra megváltozott, ugyanis mától ez is fegyvernek számít a Team Fortress 2 világában. A Sniper ezzel megkapta a harmadik új eszközét, de 34 achievementtel is gazdagodott, ráadásul az ő főszereplésével elkészült a játék első képregénye, amiben a mesterlövész bosszúját láthatjuk a Meet the... videóktól megszokott humoros körítésben.

A „karate egy üvegben” szlogennel reklámozott bájos eszközzel egyébként egy rövid időre 35 százalékkal sérülékenyebbé tehetjük azt, akit eltalálunk, illetve ha szerencsénk van, egy álcázott kém hollétét is felfedheti, sőt ez a cucc nem csak nekünk kedvez, hanem a lángra gyulladt bajtársainknak is, hiszen egy jól célzott dobással elolthatjuk őket. Persze mint mindennek, ennek is megvan a hátránya, ugyanis vízzel könnyedén le lehet mosni a ránk tapadt sárga folyadékot.

Aki szeretné kipróbálni a Team Fortress 2 kétségkívül legnagyobb horderejű frissítést, de nincs meg neki a teljes játék, az a hétvégén elmerülhet a — mostantól — pisitől áztatott harcok világában. A promóció vasárnap este jár le, így érdemes már most előtölteni a játékot. Jó szórakozást mindenkinek!