Azóta kinőtte magát a sorozat, és már rengeteg folytatást és feldolgozást láthattak az érdeklődők. Ezek mindegyike megtartotta az elődökre  jellemző humort, így a siker garantált volt. A legújabb játékokról most mi is beszámolunk. Először az autósról, majd egy puzzle, valamint egy platformjáték kerül terítékre.

Vigyázz, jönnek az őrült csirkék!A Crazy Chicken Kart 3-ban nevéből adódóan kis gokartokkal kell körözni eszement pályákon, ráadásul a kormány mögött a címszereplő őrült csirke ül, az ellenfelek közt pedig más mókás kinézetű állatokat látni. Sajnos nincs sok kipróbálható pálya, összesen nyolcat terveztek, két bajnokságra osztva (4-4-es felosztásban), de legalább hatféle játékmód lesz. Ezek a helyi hálózatban (LAN) játszható többjátékos mód, Last Man Standing, azaz "csak egy maradhat a végére", egyéni futam, verseny az óra ellen, de lehet a képernyőt két részre osztva is játszani egymás ellen, illetve a fent említett bajnokságok elérhetőek még. Ahogy abban haladunk előre, új járgányokat is kipróbálhatunk majd. A pályákon pedig figyelni kell, hol vannak a fegyverek, azokkal mégiscsak egyszerűbb nyerni ugyebár.

Vigyázz, jönnek az őrült csirkék!A Crazy Chicken: Heart of Tibet című platformjátékban szárnyas barátunkat kell 21 izgalmas pályán irányítani, hogy túlélje a veszélyes kalandokat. A hajsza a Tibet szíve nevű ereklye után folyik, és a helyi SingSong szerzeteseken átverekedve kell eljutnunk az utolsó pályára, ahol végül bizonyíthatjuk, érdemesek vagyunk, hogy megkaparintsuk. Természetesen rengeteg elrejtett extra jutalom várja a játékosokat a szép 3D-s környezetben, de akár a bónusz szintet is megtalálhatja, aki elég ügyes.

Vigyázz, jönnek az őrült csirkék!Végül itt a Crazy Chicken: Jewel of Darkness, ami egy puzzle játék, és ebben egy dzsungel mélyén fekvő templomban kell a sötétség ékkövét megszerezni. A bonyolult labirintusokban alaposan meg kell tervezni a stratégiáját a bátor kalandornak, és figyelnie kell arra is, hogy olyan utat ne zárjon le, amire még később szüksége lehet. Összesen 150 pálya áll rendelkezésre, melyek tele lesznek ellenfelekkel és csapdákkal. Aki szeretne büszkélkedni a magas pontszámaival, megteheti, hála a beépített ranglistának.

A gépigényről csak futólag annyit, hogy egy 1-1,5 GHz-es processzor (a Kartnál 2 GHz-es) és 512 MB memória (a puzzle-nek elég 64 MB is) és egy GeForceFX/ATI 8500 szintű videókártya elég, de gondolom, ennek azért mindenki megfelel. Már csak annyi maradt hátra, hogy mindenkinek jó szórakozást kívánjak!