• Vincent Cassel ezúttal részletesebben is beszélt a Westworldben megformált Engerraund Serac karakteréről
  • Cassel újonnan csatlakozott a harmadik felvonás stábjához
  • Elmondása szerint nagyon élvezte a közös munkát az alkotókkal

Jonathan Nolan és Lisa Joy Westworld című sorozatának harmadik évada már a felénél jár, a rajongók és a kritikusok pedig egyaránt pozitívan fogadták a folytatást. Cassel újonnan csatlakozott a szereplőgárdához és egy Engerraund Serac nevű rejtélyes szereplőt alakít. A színész a Collidernek beszélt részletesen a szériáról és Serac karakteréről. 

A cikk innentől kezdve néhol kisebb SPOILEREKET tartalmaz.

Cassel elárulta, hogy ő maga is figyelemmel követte az első és második évadot, így nagy örömmel fogadta a megkeresést. Az alkotókkal hosszú órákat beszélt telefonon Serac jelleméről és arról, hogy hogyan tudná megformálni. Hozzátette, hogy szokatlanul nagy szabadságot kapott munkájában, amit nem tud eléggé megköszönni Nolanéknek. Arra a kérdésre, hogy pontosan hogyan is írná le ezt a karaktert, így válaszolt:

"Ő egy filantróp, egy zsarnok, egy messiás, a világ leggazdagabb embere. Tökéletesen egészíti ki a Thandie Newton által alakított Meave-et. Ez egy másik dolog amit nagyon kedveltem ezzel az egésszel kapcsolatban. Hirtelen az egyetlen ember a világon akivel azonosulni tudsz, egy robot. Ez egy hatalmas ellentmondás. Szóval ő mindezek a dolgok együtt, és még egy csómó minden." 

 westworld-serac.jpg