Ez a hét különösen fájdalmas volt minden PS rajongónak, hiszen határozatlan időre a Sony elcsúsztatta a The Last of Us: Part 2 megjelenését. Az idei év egyik legvártabb játéka tehát tovább késik, és azt még nem is lehet tudni, hogy a Ghost of Tsushima vajon a The Last of Us 2 sorsára jut-e. Ellie és Joel visszatéréséig azonban bőven van mivel játszani, lássuk az eheti kínálatot!

The Complex

A Wales Interactive egy újabb remek interaktív filmet szállított le, ami a Late Shift után továbbvitte a stúdió örökségét. Londont vírustámadást éri, egy fiatal tudós és kollégája pedig egy lezárt laboratóriumban találja magát, ráadásul azt sem tudja, hogy feletteseiben megbízhat-e… A Complex nem igazán játék, viszont a választott párbeszédek, lehetőségek nemcsak a történetet alakítják, de a főszereplők sorsát is. A The Complex ráadásul a Late Shifttel együtt is kapható, kedvezményes áron, ami mindkét programot must-buy vétellé teszi.

Persona 5 Royal

A Fantom Tolvajok visszatértek, hogy még tökéletesebb formában adják elő az évekkel ezelőtt megismert nagy kalandot. A játékot azoknak is érdemes kipróbálniuk, akik már ismerik a történetet, azoknak pedig különösen ajánlott, akik még nem, hiszen ennél tökéletesebb formában nem is mutatkozhatnának be a játék főszereplői. Ráadásul a Persona 5 Royal nem csak egy, hanem rögtön három kiadásban jelent meg, a deluxe és az ultimate változatért erre és erre fáradjatok. De ha a fizikai kiadásokat részesítitek előnyben, akkor az interneten érdemes szétnézni, hiszen egyes változatokhoz még Joker maszkot is kaphattok.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Az egyik legjobb Call of Duty újra megjelent, a 2009-es klasszikus pedig szebb formában került a játékosokhoz, mint az bárki gondolta volna. Fejlesztett textúrák, animációk, fizikai render, magas dinamika tartományú fények: ez csak pár dolog, hogy miben változott a játék a 11 évvel ezelőtti verzióhoz képest. A Call of Duty: Modern Warfare 2 hazánkban megjelent verziója tartalmazza a 2009-es év egyik legnagyobb játékos botrányaként elhíresült „No Russian” missziót is, így az új játékosok is teljes terjedelmében megtapasztalhatják azt, hogy miért ez lett az egyik legjobb része a 2003-ban elindult sorozatnak.

modern-warfare-2-remastered.jpg

Totally Reliable Delivery Service

A Totally Reliable Delivery Service egy fizikán alapuló ügyességi játék, melyben lehetetlen körülmények között kell célba juttatni a csomagokat. Ennek a legnagyobb akadálya a ragdoll fizika: ebben a játékban a csetlés/botlás/felállás a szórakozás része, azonban nem kötelező a szállítás, kismillió egyéb dologgal is el lehet ütni az időt ebben a színes, szórakoztató játékban.

Resident Evil 3

A Capcom a tavalyi Resident Evil 2 remake után újra csodát művelt, és a Nemesist olyan formában hozta vissza, hogy minden rajongó elégedetten csettinthet. Jill Valentine szexibb, mint valaha, a zombifertőzött Raccoon City-ben járni még mindig elképesztő és egyszerre nyomasztó élmény: ezt minden rajongónak ki kell próbálnia! A Resident Evil 3 ráadásul tartalmazza a Resistance címet viselő önálló, de online játékot, így a 20 ezer forint egyáltalán nem sok ezért a paráztató pakkért. A Raccoon City Edition ráadásul együtt tartalmazza a RE: 2-t, a 3-at, és a Resistance-t, ami a hét legjobb ajánlatává teszi a japán cég csomagját.

Látható, hogy igen színes az eheti kínálat, mindenki találhat kedvére való játékot. A következő hónapokban is remek címek fognak érkezni (remélhetőleg), szóval tartsatok velünk, mi pedig ahogy eddig, bemutatjuk azt, hogy mire érdemes lecsapni.

Támogasd te is a PC Gurut!