Időről időre a DICE vagy az EA előjön azzal, hogy a Bad Company nem halott, nem kell félni, lesz még új rész. Utoljára nem is olyan régen melegítette fel a témát a csapat Twitteren, most pedig a kreatív igazgató, Lars Gustavsson hozakodott elő a dologgal.

„Személy szerint szeretném megcsinálni. Amikor elkezdtük a sorozatot a Battlefield 1942-vel, igazi szenvedélyes munka volt” -- mondta Gustavsson a Polygonnak. -- „Aztán megjártunk több korszak háborúját, amiket ugyanúgy saját gyermekemként szerettem. És amikor jött a Bad Company, alkotói szabadságot adott: nem kellett túl komolyan venni magunkat. Szóval imádom. Persze egyelőre a Mirror’s Edge 2 és a Star Wars: Battlefront köt le minket, de majd meglátjuk. Bízzatok bennem, a Bad Company csapata nincs elfelejtve, csak nagyon hosszú vakáción vannak.”

Tényleg nem rövid ez a szabi, hiszen a Bad Company 2 2010-ben jelent meg, Gustavsson szavaiból pedig biztosra vehető, hogy a Mirror’s Edge 2 és a Star Wars: Battlefront befejezéséig nem is valószínű, hogy számíthatunk a Bad Company 3-ra, ha csak a novemberben érkező Battlefield 4 csapatát nem állítják rá a projektre. „Majd meglátjuk.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!