Az MSI továbbra sem fogja vissza magát az akciókkal és nyereményjátékokkal. Miközben javában tart a Raise the Game akció, aminek keretében MSI videokártyák és notebookok mellé Xbox Game Pass is jár, addig még mindig van egy napnyi lehetőséged arra, hogy Steam-kupont vagy egy MSI GM30 egeret nyerj. És ez még nem minden, hiszen közben elindult a Life in Red akció, amelynek keretében, ha veszel egy MSI RX 5500 XT-t, nem csak 20 dollárral, azaz nagyjából 6200 forinttal töltheted fel a Steam pénztárcádat, de két játékot is kapsz ingyen.

msi-promo-xgp-1.jpg

Csúcskártya gamereknek

Az AMD Radeon RX 5500 XT nagyszerű választás lehet egy gamer számára, mivel a világ technológiailag legfejlettebb 1080p játékrendszereit használja. A forradalmian új, 7 nm-es RDNA-architektúra, a Radeon Image Sharpening4 és a Radeon Anti-Lag5 technológia segítségével az RX 5500 XT GPU rendkívül magas minőségű játékélményt biztosít.

Elődjénél sokkal nagyobb teljesítményre képes, mégis kevesebb az erőforrásigénye.  A kártya 4 vagy 8 GB-tos GDDR6-os memóriája akár 224 GB/s–os sávszélességet is biztosíthat, amely lehetővé teszi a legerőforrás-igényesebb játék számára is az 1080p-ben történő futtatást.

A benned élő szellem

Az egyik játékprogram a méltán népszerű techno-thrilleríró, Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon: Breakpoint. A nyílt világú, online szegmenssel is rendelkező, izgalmas akciójátékban a Szellemeknek egy változatos környezetet biztosító szigetcsoportra kell utaznia, hogy megállítsák a világot fenyegető, high-tech felszereléssel harcoló terroristákat. A küldetést viszont nehezíti, hogy eme terroristák maguk is egykor a világ legjobb katonáinak számító Szellemek közé tartoztak.

resident-evil-3-remake-msi.jpg

Ha jobban vonz a horror és a rémségek irtása, mint a taktikai csapatharc, akkor is érdemes az MSI akciójára pillantanod, ugyanis a másik ingyenes játék, ami a 20 dolláros Steam-kupon mellé jár, nem más, mint a Capcom siker várományos remake-je, az április elején érkező Resident Evil 3. Az eredeti, 1999-es játékot a tavalyi Resident Evil 2-höz hasonlóan feldolgozó programban újra Jill Valentine S.T.A.R.S. tiszt bőrébe bújhatunk, akinek nem kisebb feladat jut, minthogy kiverekedje magát a zombiktól és mutánsoktól hemzsegő Raccoon City-ből, miközben folyamatosan a nyomában van egy megállíthatatlan ellenfél: Nemesis.

Meddig tart az akció?

Sajnos, mint minden jónak, előbb-utóbb ennek is vége kell, hogy legyen. Azonban nincs ok az aggodalomra, a Life in Red még egy darabig kitart, a pár nappal ezelőtt, egész pontosan február 24-én indult akció nem csak e hónap hátralévő napjaiban, de egész márciusban dübörögni fog, egészen április 9-ig. Tehát még egyszer: aki szeretne egy MSI RX 5500 XT-t, mellé egy Resident Evil 3-at, egy Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpointot valamint egy 20 dolláros, azaz nagyjából 6200 forintos Steam-kupont, annak április 9-ig áll módjában élni az MSI nyújtotta Life in Red akcióval.

ghost-recon-breakpoint-msi.jpg

Hogy s miként?

Ahhoz, hogy a tiéd legyen a Ghost Recon: Breakpoint, a Resident Evil 3 és a 20 dolláros Steam-kupon, miután megvásároltad az MSI RX 5500 XT-t, nem kell mást tenned, mint elzarándokolnod az MSI honlapjára, majd létrehozni egy fiókot, amin keresztül regisztrálhatod az MSI termékeidet, köztük az említett videokártyát. Harmadik lépésként pedig beválthatod az ajándékokat.