A lányok-fiúk ugyebár azóta összedobtak még egy Sam & Max-sorozatot, plusz a fura nevű, de annál finomabb Strong's Bad Cool Game for Attractive People nevű, fergeteges mókát, legújabb kreálmányuk pedig a hazánkban is ismert és népszerű Wallace & Gromit animációs szériából készült játék, melyet jó szokásukhoz híven ismét epizódos tálalásban, négy részben fognak átnyújtani számunkra.

A szériáról már korábban írtam, a játékadaptáció (illetőleg ennek első része, ugye) viszont jövő héten, egész pontosan március 24-én fog a boltokba kerülni (a többi epizód májusban, júniusban és júliusban érkezik). A TTG ennek örömére a hivatalos oldalon előrendelési akciót tart: 25% kedvezménnyel rendelhetjük meg a teljes szériát, 26 dollárért, és kapunk mellé grátisz egy S&M és egy SB részt is. Ráadásul kiadtak egy demót is, melyet jelenleg a Yahoo! Games és a FilePlanet oldalairól tölthettek le (utóbbihoz előfizetés kell, előbbit oldalunkon, a letöltések szekcióból is elérhetitek).

A mindössze 145 megás csomag senkinek nem fog meglepetést okozni, aki már játszott a kutya/nyuszka páros kalandjaival: nagyszerű, hangulatos grafika, remek hangok, elsöprő humor (én szó szerint végigsírtam a sajnos elég rövid demonstrációt) – bár ezúttal nem teljesen point 'n click az irányítás, TPS-módon kell terelgetnünk főhőseinket. Örömmel jelentem tehát, a Telltale Games megint megcsinálta, valamit nagyon tudnak ezek az őrült figurák. Nem szaporítom tovább a szót, próbáljátok ki magatok is (aki nem tud angolul, annak is érdemes, nem nehéz, és a képi humor is „magáért beszél”)!

A demó letöltése »