A demoman -- mint arról korábban beszámoltunk -- egy kardból és pajzsból álló szettet kapott hétfőn, tegnap pedig megtudtuk, hogy egy új gránátvetővel is gazdagodott. A Scottish Resistance névre keresztelt kis aranyossal jóval gyorsabban lehet gránátokat telepíteni, ráadásul a nagyobb taktikai szabadság érdekében meghatározhatjuk, milyen sorrendben robbantjuk fel őket. Amerre a kamera néz, a látóterünkben lévő csoport robban fel, az SR-nek azonban van egy hátránya, mégpedig az, hogy közelharcra nem valami jó...

War! Update: Új fegyverek és achievementek

A katonák oldalán az elmúlt napokban bemutatkozott a precíziós rakétavető, a The Direct Hit, amely ugyan földbe csapódáskor 70 százalékkal kisebb területen fejti ki hatását, viszont cserébe 80 százalékkal gyorsabb és 25 százalékkal nagyobbat sebez, valamint ha levegőben találjuk el az ellenfelet, mini kritikus támadásokat is bevihetünk.

A második fegyver a The Equalizer, amit kifejezetten a gyengébb képességű játékosoknak találtak ki. A másodlagos fegyver helyét elfoglaló csákány ugyanis annál jobban sebez és gyorsítja fel a használóját, minél több találatot kapunk be.

Végül pedig bemutatkozott a passzív fegyverként funkcionáló The Buff Banner. A szerkezet úgy működik, hogy mikor a katona rage mutatója megtelik, 14 másodpercig láthatóvá válik egy zászló, amely harcra buzdítja a többi játékost, aki pedig a zászló köré gyűlik, mini kritikus találatokat vihet be az ellenségnek.

War! Update: Új fegyverek és achievementek

A soldier és demoman egyébként 35-35 új achievementtel gazdagodott, amiket a hivatalos oldalukon lehet megtekinteni, a frissítés nagy összegző oldalán pedig az új képregényt is el lehet olvasni, valamint értesülhettek arról, ki milyen pályaművel nyerte meg a propagandaplakát-pályázatot.