Igencsak felpörgött az élet a Warhammer: Vermintide játékok háza táján. Tegnapelőtt megtudhattuk a Vermintide 2 gépigényét és azt is, hogy körülbelül mikor fog megjelenni, most pedig úgy döntött a Fatshark, hogy a sorozat első részét egy hétig ingyenessé teszi bárki számára. Fontos megjegyezni, hogy az ajánlat nem végleges, azaz az egy hét leteltével az ingyenes példány eltűnik majd a könyvtárakból, viszont semmi gond: ha valakinek nagyon bejött a játék, az akció ideje alatt 75%-os kedvezménnyel veheti meg.

A Warhammer: End Times – Vermintide a Warhammer véres univerzumában játszódik, méghozzá annak végnapjaiban. Feladatunk pedig nem más, mint hogy az elérhető, más tulajdonságokkal és személyiséggel bíró karakterek közül az egyiket kiválasztva, négy barátunkkal vállvetve meg kell tisztítanunk Ubersreik városát a patkányemberek (avagy skavenek) hordáitól.

Ahhoz, hogy a tiéd lehessen a játék erre a hétre, nem kell mást csinálnod, mint felkeresni a Steames áruházi oldalát, és a zöld játék indítása gombra kattintanod. Az akció október 26-án ér majd véget.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!