• A színésznő is játszana
  • De Mac van neki otthon
  • Ami nem támogatja a játékot

Whoopi Goldberg hollywoodi színésznő és televíziós műsorvezető nagyon szívesen csatlakozna ahhoz a több millió játékoshoz, akik már nagyban tolják a Diablo 4-et, csakhogy van egy kis bökkenő. Goldberg előre megvásárolta a Diablo 4-et anélkül, hogy előtte utánanézett volna a játék által támogatott platformoknak. Az új Diablo ugyanis nem fut Mac-en, szóval hiába vette meg előre a játékot teljesen áron, képtelen játszani vele.

A színésznő régóta rajong a Diablo-sorozatért, és arra számított, hogy az új címmel ugyanúgy tud majd játszani, mint az összes korábbi résszel. Miután rájött, hogy ez nem fog menni, a közösségi médiához fordult, ahol megkérte a Blizzardot, hogy ugyan legyenek már kedvesek és fejlesszenek egy portot: "Itt Whoopi" – kezdte. "Tudjátok, hogy mennyire szeretem a Diablo-t. Szeretném, ha megengednétek, hogy azok is játszhassanak vele, akik Apple-t használnak." – tette hozzá. Remélhetőleg a Blizzardhoz eljut az üzenet és intézkednek az ügyben, addig viszont Whoopi Goldberg nézheti, ahogy mások játszanak a játékkal például Twitch-en, ahol már napi szinten pörög a Diablo 4, amely PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érhető el.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.