• Már He-Man, Kratos és Walter White is a Diablo 4 világában szaladgál
  • Hála a játék részletes karakterkészítőjének
  • Az ismert szereplők képei természetesen Redditen tűntek fel először

Manapság már elég sok játékhoz mellékelnek részletes karakterkészítőt az alkotók, elég csak a legutóbbi Saints Row eszement szerkesztőjére gondolni, de a nemrég debütált Street Fighter 6-ban is született már pár felettébb szürreális harcos. Természetesen a Diablo 4 sincs nagy lemaradásban ezen a téren, hiszen hiába az izometrikus nézet, bizony rendkívül aprólékosan megalkothatjuk a hősünket, amivel aztán felvesszük a harcot Lilith démoni seregei ellen. Mivel a Blizzard kiválóan sikerült akció-RPG-je már két napja megjelent (előtte pedig a korai hozzáférést élvezhették mindazok, akik a drágább kiadásokat választották), értelemszerűen felbukkantak az első ismert karakterek Sanctuary baljós vidékén, köztük a '80-as évek egyik legismertebb szuperhősével, az emberfeletti erővel bíró He-Mannel.

A Reddit népét persze megihlette djnobility munkája, így néhányan még a karakter ősellenségét, a manapság inkább a mémekből ismert Skeletort is megpróbálták létrehozni – nem túl sok sikerrel. Nem meglepő módon a God of War-széria marcona főhőse, Kratos is rendkívül népszerű a játékosok körében, a Lox72 nevű felhasználó pedig egészen jól reprodukálta a harcos jellegzetes vonásait, mondjuk a Káosz Pengéi sajnos nem részei az összképnek. No és persze a jó öreg Walter White, alias Heisenberg sem maradhatott ki a szórásból, bár a Totál szívás főszereplőjét csak egy kisebb képen vehetjük szemügyre – a tekintete alapján valószínűleg egy új recepten gondolkodik épp. Kíváncsian várjuk, hogy milyen ismert karakterek kezdenek még bele a szörnyek ritkításába. 

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.