• Sok halál vár a játékban
  • Főleg Hardcore szinten
  • De a Blizzard ezt is díjazza

Tegnap adtunk hírt róla, hogy a Diablo 4 megjelenése kapcsán a Blizzard helyi csapata Sydney-ben portál kísérel megnyitni a pokolba, most pedig már itt is van a legújabb őrült promóció, amelyet kitaláltak a játékhoz. Június 8-ig, azaz holnapig a játékosok a #DiabloDeaths hashtag használatával a Twitteren és a TikTok-on küldhetik el a Diablo 4-ben a halálukról készült videóikat, hogy aztán a szerencséseknek a híres hollywoodi színésznő, Megan Fox olvassa fel a gyászbeszédüket.

A Blizzard nem pontosította, hogy a haláleseteket csak a Hardcore szinten játszóktól várják-e, szóval nyugodtan kijelenthető, hogy a Softcore és Hardcore szinteken játszók egyaránt részt vehetnek a promócióban. Azért az igazán menő lehet, ha Megan Fox éppen a TE játékbeli halálodról olvas be valamit egy videóban! A Diablo 4 már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re és ahogy a világon mindenhol, úgy a PC Guru szerkesztőségében is rettenetesen rákaptunk – holnap pedig érkezik Böjti tesztje.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.