• Mától elérhető a játék
  • Syndney-ben különleges módon ünneplik meg
  • Kultisták gyűlnek össze több helyen

A Diablo 4 a mai napon világszerte megjelent és a Blizzard elég érdekes módon ünnepli meg a globális megjelenést. Nem sűrűn jelenik meg a Diablo franchise-ból teljesen új, fővonalbeli rész, ezért szinte biztosra vehető volt, hogy a Blizzard tervez majd valamilyen egyedi promóciót az esemény köré. A Sydney-ben élő Diablo 4 rajongóknak érdemes nyitott szemmel járni a várost, mert egy pokolba nyíló portál jelenhet meg teljesen random helyeken. Több ilyen is várható, de egy esemény már előre be lett jelentve: a Circular Quay-en, a Mary's Underground felett az esti órákban maga Lilith és kultistáinak garmadája jelenik meg, akik megkísérelnek megnyitni egy ilyen átjárót.

Különleges piros fények, démoni kántálás és egyéb pokoli látványosságok várják az arra tévedőket, de vélhetően a többség már úgyis otthon tolja a Diablo 4-et, amely rengeteg pozitív kritikát kap világszerte. A Diablo 4 mától érhető el PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ti már megvettétek, esetleg tervezitek a megvételét? És ha tényleg megnyílik az átjáró, hová bújtok el?

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.