A Darksiders: Warmastered Edition tavaly november végén jelent meg, és az értékelések szerint igazán remekül sikerült. PC-re, PS4-re, Xbox One-ra már kijött, de sokáig arról volt szó, hogy a Nintendo előző generációs konzolját elkerüli. Most kiderült, hogy nem lett törölve a Wii U verzió, ugyanis a THQ Nordic bejelentette, hogy május 28-án boltokba kerül Háború (az Apokalipszis négy lovasa közül az első) kalandja, aki harcot kezdeményezett a Menny és Pokol között.

A THQ Nordic már tapogatózott afelől, hogy mit szólnának a népek egy Darksiders 3-hoz, de amíg az elkészül, addig megpróbálják minél több emberrel megismertetni az eredeti játékot. A Wii U verzió jobb árnyékokat, magasabb felbontást és stabil 30 FPS-t ígér, mindezt 20 dolláros/15 fontos áron.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen nagy terveink vannak a Darksiders szériával. De addig is a legfontosabb célunk, hogy gondozzuk az eddig megjelent részeket, és ezeket minél szélesebb közönségnek adjuk át." -- közölte a THQ Nordic 2015 végén.

darksiders-warmastered-edition-1.jpg