Mivel ismét dúl a kánikula, a napon olvadozni pedig fokozottan veszélyes, ezért nem is lehetne jobb alkalom egy kiadós játékra: akiknek épp nyári szünet van, azoknak akár napközben is, a többieknek pedig akkor, amikor alkalmas. És ha már kiadós játék, akkor mi lehetne jobb egy kis tankos lövöldözésnél? A Wargaming csapatának hála most az utóbbiban segédkezünk, hiszen 100 World of Tanks invite kódot tudunk kisorsolni azok között, akik erre igényt tartanak. És olyan sok mindent nem is kell tenni érte!

A TEENDŐK

Ahogy a legutóbbi nyereményjátéknál, úgy itt se kérünk túlságosan sokat. Ezeket kell tenni az áhított kódért:

  1. Lépj be a PC Guru Online-ra a profiloddal.
  2. Hagyj itt, ezen bejegyzés alatt egy hozzászólást a kedvenc World of Tanks élményedről csütörtök éjfélig.
  3. Látogass fel péntek délután a PC Guru Online-ra, és ha neked kedvezett a szerencse, a privát üzeneteid között ott lesz a kód!

A NYEREMÉNY

World of Tanks Invite Code

Ja, és a nyeremény? Egy-egy darab invite kód a szerencséseknek, amely 300 aranyat, 3 napnyi Premium-tagságot, és egy M22 Locust tankot ír jóvá azoknak, akik csak most szállnak be a World of Tanks világába.

FIGYELEM: A kódok kizárólag július 31-ig érvényesek, ezt követően a beváltásuk nem lehetséges. A kódok beváltásából eredő problémákért, károkért a PC Guru Magazin és a Skorpió Print Kft. nem vállal felelősséget. Az esetlegesen hibás / már felhasznált kódok cseréje nem megoldható a kódok limitált mennyisége és az utánpótlás hiánya miatt. A PC Guru és a Skorpió Print Kft. ez ügyben segítséget nem tud nyújtani. A nyereményjátékban való részvétel a feltételek és szabályok automatikus elfogadásával jár, ezt követően reklamációnak helye nincs.