• A Blizzard már teszteli a World of Warcraft Classicot
  • A jövőt illetően csak a szokásos “hamarosan” volt a válasz

A World of Warcraft legutolsó kiegészítője tavaly új életet lehelt a játékba, de a rajongóbázis egy jelentős része szívesen látná viszont a régi, vanilla World of Warcraftot is. Ha annak idején lemaradtatok róla, akkor csak röviden összefoglalva: az igény akkora volt, hogy moddercsapatok visszafejtették a játék kódját és privát szervereken futtatták a játékot. A Blizzardnak ez persze nem tetszett és le is lőtte őket sorban, de a rajongói nyomás nem szűnt, aztán megígérték, hogy foglalkoznak a témával.

Nagyjából itt tartunk most, és ahogy mondani szokás Isten malmai lassan őrölnek, szerencsére a Blizzardé valamivel gyorsabban, bár sokak szerint még így sem elég gyorsan. Az utóbbi napokban viszont kisebb spekuláció-hullámot indított el, hogy a Blizzard CDN-jén feltűnt a World of Warcraft Classic, a rajongók egyből közelgő bétatesztet vizionáltak. A lelkesedést azonban hamar letörték a hivatalos fórumokon, mikor az egyik közösségi menedzser tiszta vizet öntött a pohárba.

“Nemrég elkezdük a belső, dolgozói alfatesztet. Az új build adatai, melyről sokan beszéltetek az elmúlt napokban, csupán ennek a folyamatnak a része. Ezen felül nincs új bejelentenivalónk. Tudjuk, hogy izgatottak vagytok, és köszönjük a türelmeteket. Hamarosan újabb infókkal szolgálhatunk!”

world-of-warcraft-classic-logo.jpg

Ti várjátok már a World of Warcraft Classicot?