A Blizzard ma hivatalosan is megerősítette, hogy valóban egy játékon belüli boltot kívánnak nyitni, ahol olyan tárgyakat és extrákat lehet venni, melyek segítik az előrelépésünket, egyszóval a nagy World of Warcraft is meghajlik az egyre nagyobb teret hódító mikrotranzakció előtt.

A hírt a cég közösségi koordinátora közölte a játék hivatalos fórumán, ahol azt is elmondta, hogy a rendszer még eléggé képlékeny, így nem tudja megmondani azt, hogy pontosan hogyan fog működni, vagy azt, hogy mikor fog elindulni ez az egész. Elmondása szerint még sok munka van a mikrotranzakcióval, hiszen többek között rengeteg régi tárgyat kell kompatibilissé tenni a bolttal, új eszközöket kell bemutatni, ezen felül pedig még teszteket is el kell végezni.

Az első próbakör a távol-keleti régióban fog lezajlani valamikor a közeljövőben, a kínálat egyik első tárgya pedig azt teszi lehetővé, hogy a megszokottnál nagyobb mennyiségű tapasztalati pontra tegyünk szert, ezzel segítve a fejlődésünket. Ezen felül egyéb, főleg kényelmi célokat szolgáló tárgyakat is lehet majd venni, de sokan már most aggódni kezdtek amiatt, hogy a nagy kedvenc elfajul. Neked mi a véleményed?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

World of Warcraft: Mists of Pandaria -- Megjelenés: 2012. szeptember 15. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 2.0 / 256 MB, HDD: 25 GB