Ma érkezett meg a World of Warcraft utolsó Pandaria-kiegészítő előtti javítása, mely a szeptember 25-én megjelenő expanzió képességrendszerét is meghonosítja a világ legnépszerűbb MMORPG-jében. A változások persze nem csak a talenteket, de a karakterosztályokat egyaránt érintik, így mielőtt teljesen elolvadnátok az örömtől, olvassátok el a hivatalos leírást, illetve számoljátok ki karaktereitek új értékeit a nemrég frissített kalkulátorral.

Az 5.0.4-es folt az amerikai szervereken már működik, az európaiakon viszont még csak reggel kezdték telepíteni, és délután háromra ígérték a startot -- ne csodálkozzatok, ha késik a Blizzard, de elméletileg bármelyik pillanatban aktivizálódhat az új leosztás. Addig is el lehet kezdeni frissíteni az expanziókat!

A Mists of Pandaria kiegészítő szeptember 25-én fog megjelenni, hogy végre bemutassa a keleti kultúrát ápoló pandareneket. Jó hír, hogy a pakk megvásárlása nélkül is indíthatunk majd ilyen avatart, bár fontos kiemelni, hogy ez esetben Pandaria gyönyörű tájai és a megannyi új tartalom nem lesz elérhető.