• Múlt héten volt a fekete péntek
  • Az év egyik legfontosabb napja a vásárlás szempontjából
  • A játékkonzolok terén az Xbox One volt a legkelendőbb
  • A vásárlók több mint fele inkább ezt vette
Webshop ajánló
Xbox One
  • XBOX One

Az Egyesül Államokban az egyik legfontosabb nap a vásárlás szempontjából a fekete péntek, amikor szó szerint milliók rohanják meg a nagy áruházakat, s néhány esetben sajnos egymást taposva furakodnak az akciós termékekért. Ennek tükrében érdekes lehet, hogy melyik volt az a cikk, amiért a legjobban ölték egymást az emberek -- idén az egyik legkelendőbb áru az Xbox One volt.

Az InfoScout 180.000 blokkot felölelő kutatása alapján a fekete pénteket magasan az Xbox One nyerte, hiszen a vásárlók 53%-a ezt a konzolt vette, míg második helyen a PS4 áll 31%-kal, a harmadik helyen pedig az Xbox 360 9%-kal.

fekete-pentek-konzolok.jpg

Fontos adalék a számokhoz, hogy a megvásárolt konzolok 90%-a egy olyan csomag volt, amihez valamilyen játékot is adtak, a vásárlók 75%-a pedig azt mondta, hogy a mellékelt játékok befolyásolták azt, hogy mit vesznek. Ehhez még tegyük hozzá azt is, hogy pontosan mik voltak a legnépszerűbb csomagok, rögtön látjuk, miért nyert az Xbox One, hiszen már 330 dollárért is a miénk lehetett a gép plusz egy játék.

fekete-pentek-bundle.png