Azt gondolná az ember, hogy, amikor az idegen lények megszállják és leigázzák az emberiséget, a szabadságért véres harcot folytató ellenállás tagjainak nincs ideje, sem ereje arra, hogy románcokat építsenek, pláne arra, hogy gyereket szüljenek, ám a szerelem utat talál magának.

RealityMachina készítette el a Bonding and Time Travelers nevezetű modifikációját, amivel a csapattársaink összejöhetnek és gyerekük is lehet, sőt, ez a gyerek, némi időutazás bevetésével, az osztagunk tagja is lehet, bár lehet, hogy az időutazás képességének lenne fontosabb használati módja is, de ez már csak részletkérdés.

A mod alapja a szintén RealityMachina nevéhez fűződő Squad Cohesion mod, ami bónuszokat és gyengítéseket ad a csapatunknak, attól függően hogyan játszunk, kibővítve az alapjátékban is felelhető játékmechanizmust. Ha egy összeszokott, egymásban maximálisan megbízó, harcedzett csapatot kommandírozunk, hatékonyabbak lesznek, de ha ügyetlenkedünk, és odavész az egyikük, azzal a csapat összetartása is oda.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!