Immár tizenhárom éve fut a Yakuza-széria, amelynek hatodik része, a The Song of Life április 17-én kerül a boltok polcaira, és ez lezárja Kirju Kazuma történetét. Ám az elmúlt évek és a különféle konzolgenerációknak hála nem biztos, hogy mindenki nyomon tudta követni a Dragon of Dojima néven is ismert Kazuma életét, és ha mégis, talán nem árt az emlékek felfrissítése.

Eme célra készült el a Yakuza 6: The Song of Life hivatalos oldalán fellelhető (link fent) interaktív képregény, amely teljesen ingyenesen, tíz fejezetre bontva, kisebb-nagyobb animációkkal és hangokkal meséli el Kazuma jakuza-karrierjét. A képregény kronológiailag mutatja be a teljes történetet, vagyis a 2016-os (amúgy az 1980-as években játszódó) Yakuza 0-tól indulunk és az események végül a Yakuza 6-ba torkollanak.

Érdekesség még, hogy a képregény a nyolcadik fejezettől kezdve rejtett klánkreátor kódokat is tartalmaz, amelyeket a Yakuza 6: The Song of Life klánkreátor játékmódjában válthatunk be ikonikus karakterekre, akik aztán a klánod oldalán harcolnak majd.