• December 17-én debütál a Nincs hazaút a mozikban
  • Peter Parkert a teljes lelepleződés veszélye fenyegeti
  • Doctor Strange nyújt neki segítséget, de azzal átszabják a Multiverzumot
  • Visszatér a filmben a Willem Dafoe megformálta Zöld Manó

Az Empire magazin friss számában újdonságként közölte, hogy a következő Pókember mozifilmben az eddig ismert karakterek mellett a korábbi részek két epizodistája is feltűnik majd. A címszereplő Peter Parker (Tom Holland), MJ (Zendaya), Ned (Jacob Batalon), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Doctor Octopus (Alfred Molina) és Electro (Jamie Foxx) A csodálatos Pókemberből ismert Gyík és a Pókember 3-ban látott Sandman figurájával egészül ki a Nincs hazaútban (No Way Home). Utóbbiakat Rhys Ifans és Thomas Haden Church alakítják majd.

Az imént sorolt karakterekkel azonban nem ér véget a főbb szereplők listája, legalábbis a produkció minap közzétett plakátján Octopus csápjai, illetve Pókember alakja mellett feltűnik az ismét Willem Dafoe megformálta Zöld Manó is. A képen láthatók továbbá Electro villámjai és a Sandman árasztotta homok.

A tengernyi szereplőt ezúttal nem pusztán produceri elgondolás indokolja, hanem a történet teszi lehetővé a gigantikus crossovert. Amikor Pókember közel kerül a teljes lelepleződéshez, Doctor Strange segítő szándékú, valójában meggondolatlan varázslata felforgatja a Multiverzum rendjét. Nem véletlenül merült fel a sajtóban Tobey Maguire és Andrew Garfield részvételének lehetősége, amint egyes fórumokon Venom és Morbius esetleges szerepét pedzegetik a rajongók.

2b11cf606c.jpg
(A kép forrása: New in 24 English)

December 17-én debütál a Nincs hazaút. Alább láthatjátok a film előzetesét.