Már írtam régebben egy bejegyzést. Igyekeztem megtippelni, hogy mi várható majd a csoportmeccsek végén, jó lesz újranézni, hogy miként vélekedtem pár hónapja. Ha időm engedi, akkor jelentkezek majd izgi meccs összefoglalókkal és pár fogadási tippel is, mert ilyenkor lehet egy kis plusz zsebpénzre szert tenni, de csak okosan. Csendben megjegyzem, hogy régóta fogadok ahhoz, hogy tudjam „nem szabad bedőlni az első tippnek”. Jól meg kell gondolni, hogy mire rakunk, mert ha belelendül az ember, akkor sokat bukhat (mentálhigiéniás problémákat okoz).

Ha az angolok nem lehetnek ott, legalább így vígasztalódhatnak

A nyitó meccsen a szememben leszerepeltek a csehek, mivel a svájciak nagyon szépen kezdtek játszani és a legjobb játékosuk Frei életveszély volt. Idő kérdése, hogy mikor lőnek gólt gondoltam magamban, erre egy barom bunkó cseh úgy felrúgta, hogy többet nem lép pályára az EB-n. Már látom, hogy a bunda megint ott lesz, hiszen ezért a durva szabálytalanságért még csak sárgát se kapott a cseh remek. Ha nem lennének olyan szépek a cseh lányok, már rég elkárhoztattam volna a focistákat, de így csak szimplán mérges vagyok. A poén, ahogy az lenni szokott nem maradt el és a második félidőben a svájci hősök összezuhantak és a csehek begyötörtek egy gól. Közepes meccs volt, ami azért papírforma.

Este remélhetőleg sokkal élvezetesebb összecsapásra kerül sor a portugálok és a törökök közt. Ronaldo csak úgy cikázik majd a védők között, hacsak nem alkalmazzák a törökök is a csehek taktikáját „rúg le a legjobbat, majd nyerj 1:0-ra”. Fix egyesre venném, bár csak holnaptól fogok élesben fogadni, de azért egy minimális összeget nyugodtan felrakhattok a portugálokra, mert jobbak. Na legyetek jók és szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak. Barátnőnek érdemes egy zsák Joy-t venni, hogy ne unatkozzon a meccs alatt. Holnap valószínű, hogy már egy egészségesebb posttal jelentkezek.