vsauce: rövid ismeretterjesztő videók mindenféle, geekeknek szóló dolgokról, és pár olyan anyag, ami érdekes fizikai vagy biológia jelenségeket magyaráz el a lehető legérthetőbben. Különösen szeretem a LÜT-, a DONG-, az IMG és a Mind Blown-videókat.



MinutePhysics: hasonló ismeretterjesztő sorozat a MinutePhysics, ám sokkal rövidebb idő alatt, rajzolt formában kapunk válaszokat olyan kérdésekre, hogy például mekkora egy atom, vagy mekkora távolság egy másodperc.



Crash Course: valahol a MinutePhysics és vsauce között helyezkedik el a Crash Course, ami roppant érdekes megfogalmazásban, szép grafikák segítségével foglalja össze az emberiség történetét, de biológiáról is beszélnek, nem is keveset.



JLE: eltérve a tudományos dolgoktól, a JLE egy tisztán vicces műsor, amiben minden héten egy adott téma idegesítő apróságairól hallhatunk pár amatőr komikustól.



5secondfilms: szintén vicces, de egészen más stílust képvisel a 5secondfilms, a készítők itt ugyanis pontosan öt másodperces, néha pofonegyszerű, néha pedig szürreális poénokat adnak elő. Hetente van összefoglalójuk.



After Hours: a Cracked portál saját gyártású sorozata, amiben egy étteremben ülve négy humorista boncolgat popkulturális témákat, néha olyan dolgokat találva, amire nem is gondolna egy átlagos rajongó.