Amint megkaptam tavaly karácsonyra, azon nyomban telepítettem ,és bele vettem magam az egyjátékos módba. Egy piszkosul jól megrendezett intro várt. 2 nap alatt végig játszottam, és azzal a mondattal zártam le, hogy ez bizony jó volt. Az átvezető animációk nagyon lopótökán meg voltak csinálva, a sztori egynek elment, nem is vártam tőle többet. egy kb 6-7 óra alatt végig küzdhető kaland volt. Elég rövid volt, de nyilván nem ez volt a lényeg, hanem a multiplayer, ami még mindig hatalmasat üt. Mai napig előveszem , ha egy kis adrenalin dús akciózásra vágyom.


Összesen 6 játék módban mérhetjük össze erőinket, a világ bármely pontjáról játszó harcosokkal szemben. Megtalálható benne az öldöklés, ami egy sima mindenki mindenki ellen való harcot foglal magában, ezt inkább a nagyon próknak ajánlanám, ugyanis a túl élés csak a tudásunkon múlik. A csapatos öldöklés ennek a sok vs. sok verziója, ez az egyik személyes kedvencem . A Járműves zászló rablás is egy igencsak király játékmód. A feladat nyilván való: Ellopni az ellenség zászlóját, és vissza vinni a bázisunkon található zászlóhoz. Azonban ezt az egészet a járművek dobják fel, vagy pedig a légdeszka, amit bármikor előkaphatunk a zsebünkből, ez meglehetősen gyors, lőni azonban nem tudunk, de viszont rá kapaszkodhatuk egy barátságos járműre, amivel húzathatjuk magunkat, ez akkor hasznos, ha zászlóval húzatjuk magunkat, mert a zászló kizárja a járműbe pattanás lehetőségét, így marad a deszka, vagy a gyaloglás, ami megintcsak eléggé veszélyes az egészségünkre . Ezenkívűl még benne van a Háború játékmód, amit én annyira nem kedvelek. Nemt udom miért, pedig ez a legtaktikusabb, mégse tud lekötni annyira .


A fegyverek nagyon lopótökán lettek megcsinálva, a gyilkoló eszközeink sora eléggé bő, ugyanis megtalálható benne a pisztoly (rögtön 2), gépágyú, repeszgránátvető, ami egyben a sorozat védjegyévé is vált ( ez a shotgun ut-sított verziója ), rakéta vető, sav puska, shock rifle, magyar fordításban roham puska, ami úgyszintén a sorozat egyik legismertebb fegyvere a bivaly erős "shockrifle-kombója" miatt , amit én régebben csillag kapunak hívtam , mer ez egy nagy robbanás ami mindent beszippant és szétrobbant. És még sorolhatnám, de az kicsit sok lenne.


A játék módokat színesítik még a járművek, amikből rögtön 2 csoport is szerepel: a Necris (idegen faj, ők a helyi csúnya-bácsik ), és az emberi járművek. Ezek ugyan azok nagyjából, csak a necrisek kicsit lopótökábban néznek ki . Szerepel itt sikló, magasba repülő jármű, tank, terepjáró, kis autó (másként nem tudom leírni a scorpiont, a helyi sport kocsit ).


A grafika az nagyon, de tényleg nagyon szép. Nehéz nyilván kitalálni, hogy az Unreal Engine 3 hajta meg, és kijelenthetem , ez a legszebb játék, amely az UE 3at használja, persze a Gears of War 2 után . A gépigény is nagyon barátságos, A jelenlegi konfigomon, midnent maxra húzva 60-70 fps, és ez több mint beszédes. A zene és a szinkron hangok jók, különösen a zenék, amik nagyon passzolnak a pályák alá.


Elérkeztünk az értékeléshez:
Grafika: 10/10 (csuda szép, és jól fut)
Hangok: 9/10 (nagyon erős a zenei anyag )
Játékmenet: 10/10 (a jelenleg kapható egyik legpörgősebb játéka)
96%ot adok neki, ugyanis egy nagyon lopótöka kis játék lett, ami az egyik legjobb multival rendelkezik, eszelős grafikával, ötletes pályákkal.