• Késik az Assassin’s Creed: Unity negyedik frissítése
  • Még dolgoznia kell ezen a csapatnak
  • Pár napos késésről van szó
  • A héten a Season Pass tulajok már tölthetik a beígért ingyen játékot

A Ubisoft a múlt héten azt ígérte, hogy tegnap, azaz hétfőn meg fog jelenni az Assassin’s Creed: Unity negyedik nagy frissítése, ami végre kijavítaná a megannyi hibával megjelent játékot, különösen annak teljesítményproblémáit, ám a hétfő jött és ment, patch viszont nem érkezett, mégpedig azért, mert a Ubisoftnak több időre van szüksége.

A cég a hivatalos, direkt a frissítésekkel kapcsolatos bejelentésekre fenntartott blogján jelentette be, hogy csak pár nap múlva fog megjelenni a beígért patch, ugyanis még nem érték el azt a magas minőséget, amit szeretnének, illetve minden bizonnyal újabb kínos helyzetek lebegtek a szemük előtt, amit inkább kikerültek. A közlemény szerint egyébként a késlekedést konkrétan az okozza, hogy rendbe kell tenni a térképet.

Továbbá megtudtuk azt is, hogy a Season Pass tulajdonosok még ezen a héten megkapják az ingyen játékokat. A Ubisoft a Unity hibáktól hemzsegő megjelenését igyekszik ingyen DLC-vel, valamint azzal jóvátenni, hogy a The Crew, a Far Cry 4, a Watch Dogs, az Assassin's Creed Black Flag, a Rayman Legends és a Just Dance 2015 egyikét kínálja fel az érintetteknek. Ezek beváltására egy külön oldal lesz kialakítva, ahol arra a platformra tölthetjük le a játékot, amire a Season Passt vettük meg – egy játékos csak egy játékot kap, a példányát pedig legkésőbb március 15-ig el kell vinnie, különben elvész. További részletek az elkövetkezendő napokban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!