Project Eternity

Bár a kickstarteres gyűjtés már rég véget ért, és ott is bőven túlteljesített, ma reggel már a PayPal csatorna is leállt, és nem támogatható tovább a Project Eternity. Az Obsidian régimódi szerepjátéka a cég első közösségi finanszírozáson alapuló projektje, s mint ilyen, komoly mérföldkő, hisz a brigádnak mindig volt jól jövedelmező állása, legutóbb például a remekre sikeredett Fallout: New Vegast tették az asztalra, a posztapokaliptikus RPG-k rajongóinak legnagyobb örömére.

Minden bevételt egybevéve a játék 4,3 millió dollárt gyűjtött be. Ez az az összeg, amit Chris Avellone és csapata felhasználhet, és mint ahogy a minap elmondták, nem érdekli őket, hogy anyagilag sikeres lesz-e a program vagy sem, hisz itt a kifizetett összegért nyújtott termék leszállítása a fontos.

A Project Eternity egy klasszikus, csapatalapú RPG lesz fantasy környezetben, mágiával, enyhe steampunk beütéssel, és persze hatalmas, szabadon bejárható világgal. Megjelenés 2014 áprilisában esedékes, ha nem halasztják el, ugye.