• Elképesztően sikeres a Marvel's Spider-Man 2
  • Tíz nap alatt ötmillió példányt sikerült eladni belőle
  • Az első résznek ehhez sokkal több időre volt szüksége
  • De a többi Sony cím is rendkívül kelendő

Elég nehéz körülmények között kellett bizonyítaniuk a barátságos és közkedvelt Pókembereknek (most már azt is tudjuk, hogy melyikük az igazi), hiszen felettébb combosra sikeredett az október (meg úgy a teljes év) videójátékos megjelenések szempontjából. A Marvel's Spider-Man 2-nek azonban még így is sikerült kiemelkednie a tömegből, ráadásul nem csupán minőség, de eladások terén is. Már a megjelenés napján sikerként könyvelhette el a Sony az Insomniac Games legújabb szerzeményét, a kezdés ugyanakkor csak a jéghegy csúcsát jelentette, mivel azóta sem csökkent az érdeklődés New York megmentői iránt, sőt.

A cég által közzétett pénzügyi jelentésből ugyanis megtudhattuk, hogy a szédítő kalandból ötmillió példány talált gazdára tíz nap leforgása alatt, ami elképesztő teljesítménynek tekinthető – az első résznek például több mint száz napra volt szüksége ehhez a bravúrhoz. Kiderült továbbá az is, hogy a God of War Ragnarökből 11 millió darabot sikerült eladni 75 nap leforgása alatt, a Ghost of Tsushima pedig 118 nap után haladt el az ötmilliós mérföldkő mellett. Talán még ennél is nagyobb szó, hogy a felettébb megosztó The Last of Us Part 2-nek mindössze három napra volt szüksége ahhoz, hogy átlépje a négymilliót, 2021 novemberére pedig a Horizon Zero Dawnból is elkelt húszmillió példány – ebbe az összegbe természetesen a PC-s verzió is beletartozik. Megérte tehát kitartani az egyjátékos címek mellett, és őszintén reméljük, hogy a live-service tervek mellett sem fogják elhanyagolni a magányos kalandokat.

Októberben újra behálózza a szívünket a barátságos és közkedvelt Pókember! Megérkezett a Marvel's Spider-Man 2, amit már bezsákolhattok a Konzolvilágnál!