A HONOR nemzetközi technológiai márka a mai napon bejelentette a HONOR Magic V telefont, a vállalat első 5G képes, hajlítható csúcskészülékét. A HONOR Magic V piacvezető formatervezést, különleges kijelzőt, az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 csipszetnek köszönhetően pedig dinamikus teljesítményt nyújt. A vékony, „waterdrop” zsanérszerkezettel, a szélesebb külső kijelzővel és a legújabb Magic U 6.0-val a HONOR Magic V nagyot lép előre az hajlítható okostelefonok kialakítását tekintve, széleskörű funkciói pedig megkülönböztetik a jelenleg kapható hajlítható telefonoktól.

Piacvezető dizájn, sima és szimmetrikus kijelzővel

A HONOR Magic V piacvezető, szimmetrikus készüléktesttel bír, köszönhetően a fejlett waterdrop” zsanérszerkezetnek, ami a jelenleg elérhető legvékonyabb technológia. Mindez magával ragadó felhasználói élményt nyújt, új szintre emelve a hajlítható okostelefonok dizájnját.

A HONOR Magic V 6,45”-es, 44°-os hajlított OLED kijelzővel bír, amely összehajtva szélesebb, 21,3:9-es képátlót eredményez, megkülönböztetve a készüléket a versenytársakétól. Összehajtva így a hagyományos okostelefonokhoz hasonló, praktikus használatot biztosít. A zsanérszerkezetnek köszönhetően kihajtva egy extra széles, 7,9”-es, tükörsima kijelzőt kapunk, ami a táblagépekhez hasonló élményt nyújt, így kiválóan alkalmas tartalomfogyasztásra, multitaskingra és munkára.

A HONOR Magic V kijelzői 100%-osan támogatják a DCI-P3 színtartományt és akár 1,07 milliárd szín megjelenítését, így elképesztően ragyogó színeket, élénk és tiszta megjelenítést eredményeznek. A 120 Hz-es képfrissítési rátával a mozifilmek, a böngészés és a játék is lenyűgöző élmény. A HONOR Magic V az első összehajtható okostelefon IMAX Enchanced minősítéssel.

A nagy szilárdságú titánium ötvözetnek, a cirkóniumnak és a nagy szilárdságú szénszálaknak köszönhetően a HONOR Magic V rendkívül könnyű, és jó súlyelosztású kihajtott állapotban is. Kihajtva és összecsukva is praktikusan használható.

honor-magic-v-1.jpg

Dinamikus teljesítmény és az új Snapdragon 8

A HONOR Magic V az első összehajtható okostelefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G processzorral, ami csúcskategóriás teljesítményt biztosít. A legújabb Adreno GPU-val a készülék a korábbi telefonokhoz képest 30%-kal jobb GPU teljesítményt nyújt. A HONOR Magic V mindezek mellett 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik.

A wifi és a mobiladat-hálózat közötti zavartalan váltásról az új LINK Turbo X gondoskodik, lenyűgöző letöltési sebességet biztosítva.

A HONOR Magic V grafén és mesterséges intelligencia segítségével biztosít intelligens hűtési rendszert, eredményesen hűtve a készüléket és fenntartva a teljesítményt.

Innovatív kamerarendszer

A HONOR a HONOR Magic V csúcskészülékkel tovább tökéletesíti a mobilos képalkotást. Az eszköz mesterséges intelligenciával támogatott négyes kamerarendszert alkalmaz. Az 50 MP-es hátlapi kamera és a 42 MP-es előlapi kamera éjszakai, HDR és Zoom módban is ragyogó fotókat és videókat biztosít. A HONOR Image Engine, ami egy fejlett, AI technológiát alkalmazó rendszer, a HONOR Magic V kategóriájának legjobb élményét nyújtja többkamerás, „számításos fényképezést” (computational photography) alkalmazva, függetlenül a helyszíntől és a fotó tárgyától.