• November 10-én jön az új Call of Duty
  • Egészen pocsék kampánnyal
  • Emiatt többen kiakadtak
  • És a 2011-es részt kezdték lepontozni

A Call of Duty: Modern Warfare 3 a rebootolt széria harmadik felvonása, amely a 2019-es Modern Warfare és a 2022-es Modern Warfare 2 történetét folytatja. A hivatalos megjelenési dátuma november 10-e, péntek, de a rajongók már korábban elkezdhettek játszani a kampánnyal – már aki kifizette érte a Vault Edition teljes árát. Mi is megírtuk, hogy a kampány pocsék lett. Unalmas, rövid és inkább érződik egy DLC-nek (vagy valami nagyszabásúbb eseménynek a Warzone-ban), mintsem teljes értékű harmadik résznek. Mit tesz ilyenkor a csalódott Call of Duty-rajongó? Vesz egy mély levegőt és inkább elengedi az egészet? Frászt! Inkább felmegy a Metacritic oldalára és elkezdi lepontozni a játékot. Csakhogy sokan tévedésből az eredeti, 2011-es Modern Warfare 3-ra dobálják a nullás értékeléseket.

Jelenleg a 2011-es Modern Warfare 3 játék 88-as kritikai értékeléssel rendelkezik, szemben a siralmas 3,6-os felhasználói értékeléssel. Nem világos, hogy ezek az elégedetlen rajongók összekeverik-e a két Modern Warfare 3 játékot, vagy egyszerűen csak nem tudták megvárni a 2023-as játék megjelenését, hogy negatív kritikát írjanak az adatlapjához. Eközben néhány Call of Duty-rajongó elkezdte hozzáadni saját, túlnyomórészt pozitív értékelését a 2011-es Modern Warfare 3-hoz, hogy megpróbáljanak javítani a helyzeten.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most a kosárba dobhatsz a Konzolvilágnál!