Emlékeztek még a StarCraft: Ghost című TPS-re, a Nova központú, 2006-ban elkaszált játékra? Nos, úgy tűnik, egy másik spin-off is ugyanerre a sorsra jutott. A Kotaku információi szerint ugyanis a Blizzard egyik csapata kísérletezett egy FPS-sel. Az Ares néven futó projekt afféle „Battlefield a StarCraft univerzumában” jellegű játék lett volna, alatta az Overwatch motorjával.

A csapat – élén Dustin Browderrel, a StarCraft 2 és a Heroes of the Storm fejlesztését is vezető veterán direktorral – 2017 óta dolgozott a programon, már volt egy prototípusuk is, amiben egy terrán katonával lehetett aprítani a zergeket. A Blizzard nemrég mégis törölte az Arest, hogy – a Kotaku értesülései szerint – az azon dolgozó emberek a Diablo 4-re és az Overwatch 2-re fókuszálhassanak.

A Diablo 4-ről már többször is hallhattunk, nyílt titok, hogy készül és bár idén biztos nem jelenik meg, valószínűleg a bejelentése megtörténik a BlizzConon. Az Overwatch 2 sem teljesen új, már lehetett hallani róla pusmogásokat, például azt, hogy igen nagy jelentőséget kap benne a PVE. A BlizzConon talán ezt is bejelentik.