A The Witcher 3: Wild Hunt New Game+ opciójának megjelenésével véget ért az ingyenes DLC-k sorozata, amely meglehetően termékeny volt, még ha nem is mindig olyan tartalmak érkeztek, aminek mindenki örült. A megjelenés óta összesen 16 darab kisebb-nagyobb csomagot kaptunk, amik új ruhákat, páncélokat és küldetéseket hoztak.

Ennyi ingyen DLC-t ritkán látni, de ha tudjuk, hogy milyen a CD Projekt RED hozzáállása, akkor máris világos lesz, miért jártak el így. A stúdió vezérigazgatója, Marcin Iwinski, még a megjelenés előtt elmondta, hogy azért adnak ingyenes tartalmakat, mert ezzel tartoznak azoknak, akik teljes árat fizetnek a programért, most pedig ezt azzal egészítette ki, hogy szeretné, ha szokássá válna a játékok ilyen módon való támogatása.

„Nagyon szeretném azt látni, hogy ez lenne a gyakorlat, nem pedig a kivétel. Remélem jó példát mutattunk a The Witcher 3: Wild Hunttal.” -- mondta.

Érdemes azonban hozzátenni, hogy a CD Projekt RED is készül fizetős kiegészítővel, mégpedig kettővel is, ám ezek egészen tartalmas és méretes bővítmények lesznek. A két DLC összesen több mint 30 órányi újdonságot hoz, a méretük pedig együttesen közel akkora, mint amilyen a The Witcher 2 volt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!