• A Sean Kanan alakította Mike Barnes is szerepel a Cobra Kai 5. évadjában
  • Terry Silver egész Los Angeles-re kiterjeszti a „nincs bocsánat” karatét
  • Hatalmas dódzsójával szemben régi riválisok gyülekeznek
  • Premier szeptember 9-én a Netflix műsorán

Szeptember 9-én már ötödik évadjával jelentkezik a Karate kölyök filmek történetét a jelenben folytató Cobra Kai a Netflix műsorán. A legutóbbi szezon fináléjában Terry Silver korszakos sikert aratott a Valley-tornán, miután magabiztosan gyarapíthatja dódzsó birodalmát és terjeszti sokszorosan kifogásolt „nincs bocsánat” stílusú harcművészeti felfogását.

cobra-kai-season-5.jpg
(A kép forrása: Spring Tribune)

Ellenfeleinek saját hamvaikból kell újraszervezniük magukat, hogy összefogjanak Silver sötétnek vélt szellemiségével szemben. Kreese a börtönből aligha tud segíteni, míg Johnny Lawrence a pást helyett figyelmét az általa okozott kár helyreállítására fordítja. Daniel LaRusso régi szövetségest hív harcba: a Karete kölyök 3-ból ismert Mike Barnes tér vissza a képernyőre – utóbbit természetesen újfent Sean Kanan alakítja.

Jó hír a rajongóknak, hogy a showrunnerek májusi nyilatkozatukban jelezték, elegendő történet van még a tarsolyukban, és már javában dolgoznak a sorozat hatodik évadján. Illetve szóba kerültek a Cobra Kai sorozat és A Karate kölyök filmek különböző karaktereinek lehetséges spin-offjai is.