• Az Elite: Dangerous tavaly év végén jelent meg
  • Steamen idén áprilisban
  • A hivatalos oldalon megvásárolt program eddig nem volt aktiválható Steamen

Örülhetnek az Elite: Dangerous vásárlói. Bár a játék már több, mint fél éve megjelent, a Steamre csak idén áprilisban érkezett el, és azok, akik a játék hivatalos oldalán vették meg a programot, eddig nem tudták, hogy kapnak-e Steam-kulcsot. Nos, most  a Frontier Developments reagált: május 28-tól Elite: Dangerous Steam-kulcsokat adnak azoknak, akik a Kickstarter-támogatás után kapták meg a játékot, vagy a hivatalos weboldalon keresztül vásárolták meg azt. Azon is dolgoznak, hogy a játékosok a meglévő Frontier-fiókjaikat összekapcsolhassák a Steammel. 

Mindig értékeljük, ha közvetlenül az áruházon keresztül vásárolsz, mert ez azt jelenti, hogy többet tudunk tenni azért, hogy támogassuk és tovább fejlesszük az Elite: Dangeroust. Azt is tudjuk, hogy az adományozók és a játékosok nagy része Steamen keresztül szeret játszani, és úgy gondoltuk, az a tisztességes mindenkivel szemben, ha mindenkinek megadjuk ezt a lehetőséget, nemcsak az új vásárlóknak.” -- olvasható a játék fórumában.

Május 28-tól tehát mindenki a Frontier-fiókjában szerezheti be a Steam-kulcsot, de annak pontos menetéről pár nappal előbb adnak majd tájékoztatást.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!