• Április helyett csak szeptemberben jön a Hang nélkül 2
  • A King's Man: A kezdetek premierjét márciusról augusztusra tették át

A napokban már írtunk egy nagy adag filmes csúszásról, köztük néhány sokak által várt nagy címmel, most pedig újabb késésekről tudunk sajnos beszámolni, miután a Paramount és a Disney is változtatott a terveken.

mi-meg-a-masodikat-varjuk-a-paramount-azonban-mar-a-harmadik-hang-nelkul-filmet-tervezi.jpg

Előbbi stúdió a Hang nélkül 2 bemutatódátumán módosított immáron sokadjára, mely a legutóbbi tervek szerint április 23-án került volna a mozikba, ám a premiert végül áttették őszre, szeptember 17-re, ami azt jelenti, hogy legalább másfél évet késni fog a film az eredeti dátumhoz képest.

A Disney háza táján is történtek változások. A legfontosabb a King's Man: A kezdetek, amely március 12-ről átkerült augusztus 20-ra, de új dátumot kapott többek között az Antlers című thriller (október 29.) és a Guillermo del Toro-féle Nigthmare Alley (december 3.) is.

Ezzel a Fekete Özvegy lett a legkorábbi bemutatódátummal (május 5.) rendelkező nagy mozis premier, melynek kapcsán egyelőre nem nyilatkozott még a Disney, de nem lepődnénk meg, ha a következő hetekben ez a film is későbbi időpontra kerülne.