• Nemrég rajtolt el a Mafia 2: Definitive Edition és a Mafia 3: Definitive Edition
  • Azonban a játékok technikai állapota elég gyérre sikeredett
  • A 2K és a Hangar 13 nemrég közleményben jelezte, hogy már dolgoznak a javításokon

Május 19-én jelent meg a Mafia 2 és Mafia 3 felújított kiadása, azonban a rajongók öröme enyhén szólva sem lehetett felhőtlen. Mindkét Definitive Edition ugyanis elég gyenge technikai állapotban érkezett, bugokkal, brutálisan bezuhanó képfrissítéssel és más nyalánkságokkal lepve meg mind a PC-s, mind a konzolos játékosokat, akik természetesen egy pillanatig sem haboztak hangot adni csalódottságuknak.

A felújítás mögött álló 2K és a Hangar 13 pedig nemrég közleményt adott ki az eset kapcsán, melyben megköszönik a közösségnek, amiért ilyen lelkesek a felújított verziók kapcsán,  egyben pedig azt is jelzik, hogy már dolgoznak a jelzett problémák javításán. Szerintük amennyiben bárki bármi problémát tapasztal a két felújított Mafia játék kapcsán, úgy a support.2k.com oldalon tudja nekik jelezni, ezzel is segítve a problémák felismerését és orvoslását.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Mafia 2: Definitive Edition mögött nem a Hangar 13, hanem a d3t Ltd. áll, de egy külön tweetben ők is megígérték, hogy kijavítják majd a hibákat.