Július 14-15-én, azaz most hétvégén lesz az év második MondoCon/ PC Guru Showja. Ahogy az már megszokott a rendezvény a Hungexpo területén lesz megtartva, és persze a programok sokszínűségére sem lesz panasz. Újra eljön a Star Wars kiállítás, kipróbálhatjátok a Beat Sabert, lesz karaoke és cosplay verseny, vetélkedők, előadások, különféle vásárok, valamint kilátogat hozzánk a BarCraft, az Infinity Esport Bár, valamint a Neumann középiskola esport szakköre.

De ha már itt tartunk, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy a nyáron sem maradunk kompetitív játék nélkül. Az esport versenyek között lesz Hearthstone, League of Legends (szombat) és most először a Fortnite-nak (vasárnap) is szorítottunk helyet. A MondoGames LOL kupájáért a GPSE Ancient Crows, az Afterglow Esports, a Team Back On Track és a Wings of Winds küzdenek majd meg, míg a Hearthstone döntőbe Boldika és Exigo jutottak be. A 3 fő attrakció mellett újból megtartjuk az Elimpiát, ahol számos versenyszámokban indulhattok. Például a fent említett Beat Saber is egyike azoknak a címeknek, amik kint lesznek az Elimpián, amit nem csak szabadjáték formájában élvezhettek, de verseny is lesz belőle.

mondogames18-hs-donto.png

mondogames18-lol-donto.jpg

A rendezvényről mi magunk sem hiányozhatunk, megint csak a B épületben a fogtok megtalálni bennünket, ahol a szokásos vásárral kedveskedtünk nektek. Ismét kitárja kapuit a Skylanders börze, ahol kedvetekre szemezgethetek, vagy éppen eladhatjátok a széria játékainkat figuráit. Most is 1000 Ft-ért hármasával vihetitek a korábban megjelent PC Gurukat, a Gurus különszámok és a Borzongás magazinok darabja 500 Ft lesz, illetve dobozos játékokat is kínálunk majd a helyszínen 1000 Ft-ért. További jó hír, hogy különleges alkalomra való tekintettel a most csütörtökön megjelenő júliusi lapszámunk 1995 Ft helyett 1500 Ft-ért lesz elvihető!

Találkozunk a hétvégén, addig is a Guru legyen veletek!

modocon-18-nyar-kep.png