Hamarosan kezdetét veszi a Fortnite Hungary Squad Cup, melynek döntőjének a MondoCon/ PC Guru Show ad otthont. Összesen 240 nevezőt, vagyis 60 darab 4 fős csapat jelentkezését várjuk. A nevezési feltételeket, valamint a verseny szabályzatát ide kattintva érhetitek el. A regisztráció holnap (július 7.) 10 órai kezdettel ezen az oldalon fog megnyílni, és a selejtezők hétfőn, kedden és szerdán (július 9-11.) fognak lebonyolódni. Minden nap 20-20 csapat küzd majd meg egymással, hogy bekerüljünk az 5-5 továbbjutó közé.

Selejtezőket akár élőben is megtekinthetitek majd. A streamek házigazdái Ruben, Eragonist és Paradoxxx lesznek, akikkel 19 órától kezdik el közvetítések sugárzását. A döntő, ahogy már említettük, helyszíni lesz, pontosabban szólva július 15-én, a Hungexpón 13 órától követhetitek, ahogy egymásnak feszülnek a verseny legjobbjai. A nyertesek Samsung 860 EVO 250 GB-os SSD-kkel, illetve uRage termékekkel gazdagodnak.

A döntőt követően sem maradtok Fortnite nélkül. Amint véget ért a bajnokság szabadjáték veszi kezdetét, tehát, aki ki eddig nem tett egy próbát az Epic méltán híres játékával, és vonzza a battle royale zsáner az a helyszínen megteheti.

fortnitecuptrans2-1preview.png