• Nem indult jól a Ghost Recon: Breakpoint
  • Rengeteg hiba és rossz tervezés jellemzi
  • A játékosok rengeteg változtatást szeretnének
  • A Ubisoft igyekszik a kedvükre tenni

A Ubisoft nagyon mellé lőtt, amikor kiadta a Ghost Recon: Breakpointot. Nem csak azért, mert a játékmenet sem volt túl jó, és főleg nem bírt nagyobb előrelépéssel a Wildlands-hez képest, de a program borzasztóan bugosra sikerült, az MI sem működött és olyan játékelemek hiányoznak belőle, amiket sok játékos látott volna szívesen – miközben néhány meglévő dolgot meg a hátuk közepére sem kívánnak.

A Ubisoft persze megígérte, hogy helyre pofozza a Breakpointot. Egyrészt jövőre lecserélik a lootrendszert, másrészt megkérdezték a játékosokat, hogy milyen változtatásokat szeretnének. A novemberben indított felmérésnek most lett meg az eredménye.

Ezek alapján a játékosok több mint 50%-a szeretne MI irányította társakat. 35% örülne, ha eltűntetnék a gear score-t és a tiered lootot, ha javítanák az MI-t és, ha minden cuccunk egyszerre lenne eladható. A játékosok 30%-a pedig nagyon szeretné, ha lenne offline módja a programnak.

A felmérés arra is rákérdezett, hogy milyen új tartalmakat várnak azok, akik beruháztak – vagy tervezik a beruházást – a Ghost Recon: Breakpointra. A legtöbben az új történetközpontú DLC-kre szavaztak, de az új fegyverekre, valamint azok és a karakterek testre szabhatóságának növekedésére is sokan voksoltak.

Emellett a játékosok rengeteg kisebb változtatást is kértek, például új ellenségtípusokat, értelemszerűen a program technikai oldalának javítását, a túlélő elemek kibővítését, és így tovább. Ezek közül a Ghost Recon oldalán szemezgethetsz. A Ubisoft amúgy itt több tétel mellé is odabiggyesztette, hogy a megvalósítás folyamatban van, szóval remélhetőleg hamarosan tényleg nagy változáson esik át a Breakpoint.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!