• Befutott az első raid a Ghost Recon Breakpointhoz
  • A Project Titan névre keresztelt eseményben természetesen drónokért harcolhatunk
  • A raid pont este kilenckor élesedett

A Ghost Recon Breakpoint rajtja enyhén szólva sem sikerült túl fényesre szűk két hónappal ezelőtt: a játék nem kapott túl jó értékeléseket a kritikusoktól, ráadásul a pénztáraknál is alulmúlta a kiadó várakozásait, annyira, hogy az Ubisoft az összes 2020-as játékának kénytelen volt eltolni a megjelenését. A franciák viszont mindezek ellenére kitartanak a projekt mellett: nem is olyan rég a játékosok segítségét kérték a Breakpoint megjavításához, most pedig kiadták hozzá az első raidet is, kicsivel a decemberre ígért megjelenés előtt.

A Project Titan névre keresztelt raid során természetesen nagyon fejlett drónokért harcolhatunk a Red Wolves csapatával. Nem árt azonban felkötni a gatyát, hiszen a Project Titan keményebb kihívást nyújt, mint eddig bármi, ennek megfelelően pedig a minimum 150-es Gear Score és a négyfős csapat kötelező hozzá. Az előrehaladásunkat a játék minden főellenfél után menti majd, azonban nem árt résen lennünk, hiszen a raid teljesítéséért járó jutalmak minden kedden helyi idő szerint este tízkor alaphelyzetbe állnak.

A Project Titan a hírrel egyszerre élesedett, így ha máris belevetnétek magatokat a Ghost Recon játékok első raidjébe, semmi akadálya.