• Az Overwatch szerverei lassúak vagy leálltak
  • A Lizard Squad egyik tagja vállalta magára a támadást
  • Szerinte szívességet tett nekünk
  • A Blizzard még nem erősítette meg, hogy DDoS támadás érte volna
  • Már dolgoznak a hibák elhárításán
  • Kapcsolódó cikk: Így tedd tönkre a PSN-t

A múlt hét folyamán problémák merültek fel a Battle.nettel, de ezeket a problémákat (látszólag) megoldották. Csakhogy most újabb gondok ütötték fel a fejüket. Nehéz vagy egyáltalán nem lehet belépni a Battle.netre, mások pedig arra panaszkodnak, hogy az Overwatch meccsei folyton megszakadnak, sőt, emiatt még a rage quit büntetést is megkapják.

A szerverek állnak vagy alig-alig működnek, és úgy tűnik, mind e mögött a hírhedt Lizard Squad áll, ami már nem először kerültek DDoS-támadásaikkal a figyelem középpontjába. 2014 karácsonyán a PSN-t és az Xbox Live-ot tették működésképtelenné, 2015 júniusában további játékokat is betámadtak, idén áprilisban pedig lerohanták a Battle.netet (sőt, gyanú szerint 2015 januárjában is garázdálkodtak itt). Persze, a Blizzardtól még senki sem beszélt erről, de a Lizard Squad egyik tagja, AppleJ4ck Twitteren magára vállalta a támadást, azt állítva, hogy tett néhány előkészületet, és vigyázzanak a csomagjaira.

Természetesen játékosok kisebb serege esett neki, amire imigyen reagált, szintén Twitteren: „a tény, hogy néhány pixel ekkora hatással van a napotokra, szomorú, szóval szívességet tettem nektek.”

Hát nem kedves? Hogy vágná hátba a kapanyél hegyesebbik fele…

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!