• 2024 májusában debütál a címszereplő előzménytörténetét bemutató Furiosa
  • Anya Taylor-Joy szerint sosem játszott még ilyen mocskos és véres filmben
  • A színésznő kifejezetten szereti az ilyen típusú díszleteket és történetet

A Mad Max széria sosem kidolgozott forgatókönyveiről volt híres (amit George Miller rendező látványosan ellenpontozott olyan színészorientált munkáiban, mint Az eastwicki boszorkányok vagy a nemrég debütált Háromezer év vágyakozás), így a következő epizód cselekményéről sem sok részletet várhatunk premierje előtt. A másfél év múlva, 2024 májusában debütáló Furiosa a címszereplőnő előzménytörténeteként szolgál, ami A harag útját is új, érthetőbb kontextusba helyezheti.

Miller ígérete szerint látjuk majd, hogyan rabolják el a hősnőt a Green Place of Many Mothers nevű helyről, rángatják át a kietlen Wastelanden, miként veszítik el egyik karját, majd kényszerítik a túlélésre a Citadellában. A főszereplő Anya Taylor-Joy friss interjúban tette hozzá, hogy karrierje legmocskosabb és legvéresebb filmjét forgatták Ausztráliában, ami Az északi, a Birmingham bandája és a múlt héten mozikba került A menü viszonylatában nem tűnik rossz ajánlólevélnek az akciómozik kedvelői számára.

last-night-in-soho-anya-taylor-joy-blood-1.jpg
(A kép forrása: Screen Rant)

„Ez a legmocskosabb és legvéresebb film, amiben valaha szerepeltem, és ez sokat elmond, valóban jelent valamit. Ahányszor koszos és véres leszek [a kamera előtt], nem pedáns és csinos, izgatottá válok és akkor érzem magam a legkényelmesebben. Egy szó mint száz, a Furiosa határozottan az én filmem” – nyilatkozta a Charlize Theron karakterének fiatal énjét alakító színésznő. Ti várjátok már a Taylor-Joy és Chris Hemsworth főszereplésével érkező művet, amit egyébként további előzményfilmek követhetnek?