• Amerikában február 15-én mozikba kerül a Winnie the Pooh: Blood and Honey című slasher
  • Sajtóértesülés szerint Mexikóban, a briteknél és más régiókban is bemutatják majd a filmet
  • Míg Róbert Goda egyetemre megy, Micimackó és Malacka éhen marad és vadállattá változik

A trash horrorok kimeríthetetlen tárházát sokféle alműfajú történet gazdagítja, újabban a mesehősök vérengző szörnyeteggé alakulása hódít. Decemberben Grincs kezd ámokfutásba, a figyelem azonban egyelőre a Micimackó slasherre összpontosul. A kisköltségvetésű produkció azzal vált hírhedté a sajtóban, hogy amint lejárt A.A. Milne 1926-os gyerekkönyvének védjegyoltalma, elsőként csapott le a megfilmesítés jogára, jóllehet a címszereplő és Malacka ikonikus jelmezét még tíz évig szerzői jogok védik. A Winnie-the-Pooh: Blood and Honey-ban a gyerekek kedvenc állatfigurái szokatlan ruhában szerepelnek, amint azt a lenti előzetesben is láthatjátok.

  • A történet természetesen a Százholdas Pagonyban játszódik, ami ezúttal cseppet sem mesebeli hely, inkább sötét és vad erdőként tárul elénk. Róbert Gida egyetemre megy, távozásával azonban a címszereplő és legjobb barátja, Malacka éhen marad és vérszomjas vadállattá változik.

mv5bmmnknmi2zdmtnjvjzs00mzk2lwfkmwitzguzzjfizmewmmy1xkeyxkfqcgdeqxvymtu3mde1nzgyv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A filléres mű az egyszeri internetes hírnél akár sokkal nagyobb sikert érhet el, hiszen február 15-én egy napos vetítésre felkerül többszáz amerikai mozi műsorára, sőt már brit, kanadai és mexikói színházláncak is tervbe vették a belföldi bemutatást. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy hamarosan további területekre látogathat Rhys Waterfield rendezése (az amerikai direktor egyébként gondolkodik a folytatáson, ám jelenleg Pán Péter Sohaországban tett rémálomszerű látogatásáról készít filmet). Ki tudja, talán Magyarországon is vászonra kerül majd a Micimackó: vér és méz. Ti örülnétek neki? Írjátok meg kommentben!