Pocsék volt a karácsony a Hello Games stábjának, ugyanis pont szenteste ázott el a stúdiójuk, tönkretéve az ott tárolt felszereléseket. Tetézi a bajt, hogy a biztosító nem fizeti a károkat, egy, az apró betűs részben foglalt kitétel szerint, mely kimondja, hogy az árvízveszélyes helyen lévő épületeket áradásra nem biztosítják.

A rossz hírről a srácok hivatalos Twitter-csatornáján értesültünk, ahonnan az is kiderült, hogy a fejlesztők azért optimisták. „Jó hír legalább, hogy mivel nincs biztosítás, nem kell tökölnünk, nekiállhatunk azonnal rendezni a dolgot. Hello Games gyülekező!” -- írták.

A tweet után sokan jókívánságokat küldet a csapatnak, a legérdekesebb reakció azonban a Microsoft Studios alelnökétől, Phil Spencertől jött, aki, miután az egyik felhasználó megkérdezte, tudna-e segíteni, rejtélyesen csak annyit írt: „meglátom, mit tehetek.” Nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent, de sejthető, hogy a Microsoft kisegítené a fejlesztőket, talán valamiféle partneri kapcsolat ellenében, esetleg azért, hogy a PC-re bejelentett No Man's Sky Xbox One platformra is elérkezzen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!