• A Fatal Frame / Project Zero producere a sorozat jövőjéről beszélt
  • Elmondása szerint a Nintendo dönt a folytatásról.

Bár a Fatal Frame (nálunk Project Zero) eredetileg multiplatform szériának indult még a hatodik konzolgenerációban, a horrorszéria jogai immáron több mint tíz éve a Nintendo kezében vannak. Ennek megfelelően a legutóbbi három játék, a kizárólag Japánban megjelent Mask of the Lunar Eclipse, a hordozható spinoff, a Spirit Camera, illetve a Wii U-s Maiden of Black Water kizárólag a gyártó platformjaira jelent meg.

a-nintendo-kezeben-van-a-fatal-frame-sors.jpg

Hogy várható-e folytatás? A sorozat egyik producere, Kikucsi Keiszuke a Nintendo Everythingnek adott interjújában elárulta, hogy minden a kiadón múlik.

"Bár vannak reményeim, a sorozatot a Nintendo adja ki, én csak a fejlesztésért felelek. Szóval ha szeretnék is egy új játékot, ez még nem jelenti azt, hogy el is fog készülni" - mondta a producer.

Ez alapján úgy tűnik, jelenleg nincs tervben új epizód, a rajongók ugyanakkor mégis reménykedhetnek. Néhány hónapja ugyanis Christophe Gans rendező megerősítette, hogy egy új Silent Hill-mozi mellett továbbra is dolgozik egy Fatal Frame feldolgozáson, egy film pedig mindenképpen jó apropó lenne a Nintendo számára, hogy egy új játékkal is előrukkoljon.

Támogasd te is a PC Gurut!