A Koei Tecmo menedszere, Watanabe Jaszumoto nyilatkozott úgy a NiOh és az Attack on Titan – Wings of Freedom sikere után, hogy szeretné, ha cége további játékokat hozna el a nyugati vásárlóknak, játékosoknak. Talán maga sem számított legutóbbi játékuk, a Nioh fogadtatására, mely mind a kritikusok, mind játékosok körében sikert aratott.

Jaszumoto elmondása szerint “A Nioh kifejezetten nagy kihívás volt, egy teljesen új IP, amin évekig dolgoztunk, és cég minden erőforrását igénybe vette a fejlesztése. Nyugati kiadónktól, a Sony interactive Entertainmenttől példa nélküli támogatást kaptunk, és nagyon jól teljesít a játék, aminek természetesen nagyon örülünk.” majd hozzátette “Hála az A.O.T Wings of Freedom és a Nioh rajongóinak, sokkal többen ismerik a cégünket, így a jövő évtől nagy címeket szánunk a nyugati piacra.”

A kérdés az, hogy ez vajon egyet jelente a Ninja Gaiden-sorozat feltámadásával, melyre csupán azt a választ adta a menedzser, hogy tudják, hogy sokan várják az új játékor és számukra is fontos a projekt, de pillanatnyilag nem tud miről beszámolni. Ugyanakkor biztosította a rajongókat afelől, hogy ha jó híreik vannak, azonnal megosztják a közösséggel.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!