Hétfőn értesültünk arról a szomorú hírről, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt idén már nem, csak valamikor jövő februárban fog megjelenni. A döntés mögötti indok az, hogy a csapat szeretne egy olyan minőségű játékot készíteni, amivel elégedettek lehetnek, s amilyet a rajongóik elvárnak tőlünk, másrészt pedig ugye egy meglehetősen nagy projekttel van dolgunk -- olyan nagy, hogy át kell hívni fejlesztőket a Cyberpunk 2077 gárdájából.

A CD Projekt RED vezérigazgatója, Marcin Iwinski a GameSpotnak elmondta, hogy néhány fejlesztő ide-oda mozog a The Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 között, hogy az egyes játékok kulcsfontosságú elemeit véglegesíteni tudják, ám Iwinski  kihangsúlyozta, hogy munkaerő ily módon történő megosztása nincs negatív hatással a Cyberpunk 2077 munkálataira. Az elmondása szerint két, egymástól alapvetően független csapatról beszélünk, így a The Witcher 3: Wild Hunt késése nincs szignifikáns hatással a Cyberpunk 2077 -re.

A Cyberpunk 2077 egyébként 2015-ben várható, ám pontosabb dátumot még nem kaptunk. A játék PC-re és valószínűleg PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!