• Vampire: The Masquerade – Coteries of New York jön PS4-re és Switchre
  • Még ebben a hónapban megjelenik
  • Az Xbox-változatról egyelőre nincs hír

Bár a Bloodlines 2 késik, szerencsére tavaly sem maradtunk Vampire: The Masquerade játék nélkül, ugyanis decemberben PC-re kijött a Coteries of New York című vizuális novella, amelyet frissen, melegében le is teszteltünk. Bár nem ez lesz a legnagyobb élményt kínáló program a világon, remek vizualitása, hangulata és jól megírt története miatt a műfaj rajongóinak érdemes rápillantani.

Amire márciustól már nem csak PC-n lesz lehetőség, ugyanis a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York megjelenik PS4-re és Switch-re is. A Nintendo konzoljára március 24-én, a Sony masinájára egy nappal később, március 25-én válik elérhetővé. Hogy mi a helyzet az Xbox-szal? Nos, egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik meg Xbox One-ra, de az biztos, hogy jönni fog.

A konzolos változatokban lesz néhány újdonság is, így például kapunk új karakterportrékat és helyszín-háttereket, javítják a hangot és néhány korábbi hibát is. Ezektől ráadásul a PC-sek sem esnek el, mindent megkapnak egy ingyenes frissítés keretében.

Támogasd te is a PC Gurut!